Stress:

Sanne forstod med sin store faglige viden samt personlige indføling, at give mig brugbare metoder til at håndtere min stress.

Min oplevelse af Sanne er en behandler, som med høj faglighed og stor seriøsitet arbejder med én på en meget nænsom og yderst effektiv måde

Anne Hansen

 

 

Smerter i bevægeapparatet:

Kære Sanne

En ny verden var det for mig – det der kraniosakralterapi!

En rejse blev det også til –fra smerte til ømhed til lindring og smertefri (næsten).

Min fysioterapeut blev ved med at sætte mit bækken på plads – og lige lidt hjalp det. Dejligt når jeg var behandlet, men der gik for kort tid til jeg igen var ”skæv”. Og så var det at kraniosakralterapi og Sanne kom ind i billedet. Efter første behandling var jeg salig over den lettelse der var i min lænd – den befriende fornemmelse af, at noget godt var sket. Men selvfølgelig vokser træerne ikke ind i himmelen. Det har været et længere behandlingsforløb. Sanne har med sine hænder, fingre, arme og sin stille snak ført mig gennem smertefulde timer med oplevelser af den gode og den onde smerte – over efterfølgende dage med ømhed til, at jeg nu kan vende mig problemfrit i sengen, ikke har problemer med min pæreformede ballemuskel og en lænd der føles næsten som ny. Jeg har lært, hvordan min knyttede hånd kan løsne min lænd, er bevidst om måden jeg går på, jeg har sat tempoet ned. En af de forunderlige ting jeg har oplevet er, at jeg i forløbet, har fået udstyrlig lyst til at strække mig – åhh fornemmelsen af, at hele kadaveret løsner sig og giver plads til alle indvolde – det har været en god rejse.

Helle Andersen

 

Langtidssyg:

Hej Sanne 

Jeg har udelukkende gode ting at sige om Sanne og hendes måde at udføre KST på. Før jeg besøgte hende var jeg skeptisk omkring denne form for behandling, men da jeg opdagede hvilken virkning det havde på min krop, i forhold til den helbredsmæssige status jeg stod i, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle forsætte.

Sannes behandlinger har haft kæmpe betydning for min situation, så i dag er jeg glad for, at jeg valgte at være åben overfor behandlingsmetoden og positiv omkring det, jeg mærkede i min krop under og efter behandlingen.

Jeg har endvidere haft stor nytte af, at spørge Sanne til råds, vedrørende de ting jeg ikke føler, jeg kan komme igennem med hos min læge.

Personligt er jeg nået langt i min helbredelse hos Sanne, mens jeg endnu, efter 15 måneder, hænger på ventelister til diverse undersøgelser i sundhedssystemet. 

For mig har det været det hele værd og tænker ofte på, hvordan jeg ville have haft det, hvis jeg ikke selv havde taget initiativ til alternativ behandling hos Sanne. 

Knus til Sanne fra en glad og tilfreds bruger. Dorthe